Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2013. Augusztus 07. 09:50, szerda | Belföld
Forrás: MNO

Utódot kap a legszebb BlackBerry

Utódot kap a legszebb BlackBerry

Méregdrága, ám igen exkluzív modell piacra dobását tervezi a BlackBerry. A német dizájnstúdió által készített készülék várhatóan a Vertuk ellen szállna harcba.

Bár a legtöbben a drága telefon szó hallatán egyértelműen az iPhone-ra asszociálnak, koránt sem az Apple mobilja az egyetlen, mely 200 ezer forint körüli áron igyekszik megtalálni a vásárlóit. A Nokia által alapított Vertu például hosszú évek óta sikerrel értékesíti a méregdrága készülékeit. Hasonló cél fogalmazódott meg a Porsche Design alapítóinak fejében is amikor úgy döntöttek, hogy saját névvel fognak mobiltelefont árusítani.

Ennek gyümölcseként 2011-ben mutatkozott be a BlackBerry Porsche Design P9981. A kanadai vállalat legszebbjeként számon tartott modell most utódot kap, méghozzá a BlackBerry Z10-es egy külsőleg módosított kiadásával. A nem túl fantáziadús, P’9982 nevet viselő modell várhatóan 2000 dollár körüli áron kerülhet majd a boltok polcaira, igaz azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor, mivel a hivatalos bemutató dátumát jelenleg homály fedi.

Címkék: BlackBerry, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.