Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2013. Április 08. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy Trend II és Galaxy Trend Duos II - Helló, fiatalok!

Samsung Galaxy Trend II és Galaxy Trend Duos II - Helló, fiatalok!

A Samsung a kínai nyelvű weboldalán számolt be arról, hogy hamarosan két új okostelefonnal bővül a portfóliójuk, és mindkettőnek a fiatalabb korosztály lesz a célközönsége.

Két belépő szintű okostelefon mutatkozik be a közeljövőben a Samsung színeiben, nevezetesen a Samsung Galaxy Trend II (i739) és a Samsung Galaxy Trend Duos II (S7572). Ahogy a neve is mutatja, utóbbi két SIM-kártya kezelésére is alkalmas lesz, más lényeges különbség nincs a két modell között: mindkettőn Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut, emellett kétmagos, 1.2GHz-es processzorral, 1500mAh akkumulátorral, microSD kártyahellyel, 480 x 800 pixeles (WVGA) felbontású érintőkijelzővel, 3 megapixeles kamerával, GPS-szel, Wi-Fi-vel és Bluetooth 3.0-val rendelkeznek.

Samsung Galaxy Trend Duos II - a duál SIM-es változat

A Samsung Galaxy Trend II 121.5 x 63 x 11.4 mm-es méretekkel és 128 grammos súllyal bír. A Samsung népes családjának két új tagja a gyártó kínai nyelvű oldalán tűnt fel, arról azonban nincs hír, hogy mennyibe fognak kerülni, mikortól lehet megvásárolni őket, és hogy egyáltalán Kína mellett más országban is elérhetőek lesznek-e.

Címkék: Mobiltelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.