Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2011. Augusztus 24. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Meghosszabbítja a MÁV a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét

Meghosszabbítja a MÁV a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét

Meghosszabbítja a MÁV-START Zrt. a rendkívül meleg időjárásra való tekintettel augusztus 26-ig, péntekig a hőség kapcsán hozott intézkedéseinek érvénytartamát.

Ennek értelmében szerdán, csütörtökön és pénteken délelőtt 11 órától délután 17 óráig 220,- és 400,- Ft helyett díjmentesen szolgáltatja ki a vasúttársaság az InterCity vonatokra szóló pótjegyeket.

A döntés értelmében folytatódik péntekig a tizenegy nagyobb vasútállomáson, továbbá a közlekedő étkezőkocsikban az ásványvízosztás is. Az utasok a Keleti, a Nyugati, a Déli, a miskolci, a szegedi, a szombathelyi, a debreceni, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai és a nyíregyházi állomáson a peronokon tudják átvenni az ásványvizet a rendelkezésre álló készlet erejéig. A MÁV-START Zrt. a hőség kapcsán hozott intézkedések érvénytartamának további meghosszabbításáról a várható időjárás-előrejelzések függvényében pénteken hoz döntést. A vasúttársaság az esetleges kellemetlenségek, késések miatt utasai megértését és türelmét kéri.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: MÁV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.