Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2015. Február 18. 13:41, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Kulináris kódex

Kulináris kódex

Fánkok éjszakája a könyváruházban

Jövő hét pénteken, azaz február 27-én este 18.00 órától várja a Könyvtárellátó a gasztronómia, pontosabban a fánkok szerelmeseit. A Könyvtárellátó fővárosi üzlete, a Kódex Könyváruház (1054 Budapest, Honvéd utca 5.) alakul át pár órára a kulináris élvezetek helyszínévé – a tervek szerint inkább hagyományteremtő, mint rendhagyó módon.

Milyen versenyre?
Az eseményre történő belépőt, mely 1500 forintba kerül, bárki kiválthatja házi készítésű fánkkal, lekvárral vagy pedig valamilyen párlat, likőr benevezésével a versenyre.

Azok között ugyanis, akik házi sütésű fánkkal váltják meg belépőjüket a színes programokkal tűzdelt eseményre, értékes nyereményeket sorsol ki a Könyvtárellátó. Az értékelés joga leginkább a közönségé – tehát a csemegézés megengedett, sőt ajánlott – illetve a meghívott szakemberé – Bezselics Ildikó, újságíró, gasztroblogger személyében. Folytatás…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.