Városlista
2024. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2012. December 07. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Kétüléses sportkocsit akar a Dacia-főnök

Kétüléses sportkocsit akar a Dacia-főnök

A Dacia brit részlegének vezérigazgatója szerint kétüléses sportkocsival kellene bővíteni a kínálatot.

Mára jelentősen kibővült a Dacia kínálata, a márka SUV-t és egyterűt is kínál. A brit részleg vezérigazgatója szerint mindez nem elég, szükség lenne egy kétüléses sportkocsira is, neki legalábbis ez az álma.

Thierry Sybord szerint pontosan egy ilyen autóra lenne szüksége a márkának, amely az eredeti Alpine szellemiségéből hozna vissza valamit. Az egyszerű, megfizethető autó volt, amelyet ráadásul élmény volt
vezetni.

A Renault és a Caterham nemrég bejelentett egy együttműködést az Alpine márkanév feltámasztásáról, a technológiai megoldások leszivároghatnak a Daciához is. A Dacia sportkocsi szellemiségében közel állhatna az eredeti Mazda MX–5-höz, de olcsóbb kiadásban.

Címkék: autó, Dacia, sportkocsi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.